Stoere kinderrugzakken voor jongens

Kinderen groeien niet alleen razendsnel uit hun kleding en schoenen, maar ook uit hun rugzakjes. Dacht je nog wel even vooruit te kunnen met de rugzak van je zoontje, heb je het toch mis. Er moet heel wat in die rugzakken, reservekleding, eten, knutselwerkjes noem maar op. Ben je op zoek naar een stoer nieuw exemplaar? Dan zit je met het merk Pick & Pack helemaal goed.

Kleuren en dieren

Pick & Pack is een Zweeds merk en in 2008 opgericht. In de ontwerpen staan kleuren en dieren centraal. De tassen hebben een speelse uitstraling. Wanneer je een tas van Pick & Pack ziet krijg je meteen een lach op je gezicht. En dat is niet het enige, de tassen zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Vandaar dat de tassen niet alleen geliefd zijn bij kinderen, maar ook bij de ouders. Het zijn robuuste rugzakken die tegen een stootje kunnen.

Waarom een rugzak?

Een rugzak is nou eenmaal praktisch. Met een rugzak heeft jouw kind de handen vrij. Dat is handig als je zoontje naar school fietst. In een rugzak zit bovendien volop ruimte voor een lunchtrommel, drinkbeker, fruit, extra setje kleding, of gymschoenen. Daarbij is het makkelijk dat de schouderbanden bij een rugzak verstelbaar zijn. De schouderbanden zijn gewatteerd en de achterzijde is zacht. Dat verhoogd het draagcomfort van de rugzak. Voor het kind is het prettig dat er een lus aan de rugzak zit. Zo kan hij of zij hem op school zelf aan de kapstok hangen.

Samen eentje uitkiezen

Met een rugzak kan je laten zien wie je bent, dat geldt niet alleen voor jou, zeker voor je kind. Is jouw zoontje helemaal fan van voertuigen of een bepaald dier? Ga dan op zoek naar iets wat perfect bij hem past. Zoek de rugzak samen uit. Niet alleen leuk, maar het is eveneens belangrijk dat jouw kind zich comfortabel voelt met de rugzak. Is hij helemaal enthousiast over tractors? Kies dan bijvoorbeeld een design met tractors uit en je kind voelt zich de koning te rijk.

Waar moet je opletten?

Let erop dat de tas goed stevig is en dat je hem uit kunt wassen. Op school wordt de rugzak misschien keurig op de kapstok gehangen, maar thuis is een ander verhaal. Vaak wordt een rugzak hardhandig neergesmeten door kleintjes. Vandaar dat het belangrijk is dat je hem uit kunt wassen. De tassen van Pick & Pack zijn gemaakt van gerecycled polyester en vegan leer. Verder moet je checken welk formaat het beste bij je kindje past. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar bij Pick & Pack. Zo is er sinds kort een XS formaat rugzak die geschikt is voor kleine kinderen. De modellen van zeven liter zijn perfect voor peuters en die van tien liter zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf of zes jaar.

Zoveel keus

Pick & Pack heeft een kleurrijke collectie kinderrugzakken die stoere exemplaren voor jongens bevatten. De prachtige rugzakken zijn gemaakt van goede kwaliteit. Jongens die op zoek zijn naar een stoere rugzak zijn bij Pick & Pack aan het juiste adres.

 

De rugzakken bevatten een naamlabel, een vak met een rits en een vakje voor een drinkbeker. De tas heeft een groot binnenvak, maar ook een buitenvak. Het logo van Pick & Pack reflecteert. Dat is handig als je op de fiets zit, terwijl het nog donker is..

Zoals je hierboven kunt zien zijn er hippe jongenstassen in de uitvoering van een haai of met auto’s, maar er zijn er nog veel meer. Naast de haaientas is er een ontzettende leuke pandatas. Neem een kijkje op de website en ontdek de leuke tassen.