Het perfecte cadeau voor de feestdagen? Een Pick and Pack kinderrugzak natuurlijk!

Misschien heb je de eerste pepernoten en marsepeinen muisjes alweer achter de kiezen en zijn de kinderen alweer enthousiast begonnen met het oefenen van de sinterklaasliedjes. Dan weet je dat het zo langzamerhand weer tijd wordt om de verlanglijstjes te gaan verzamelen en stiekem inkopen te gaan doen voor die gezellige feestdagen. Wil je de grootste drukte vermijden en dit jaar eindelijk eens op tijd en zonder stress alle cadeaus in huis halen, dan is het slim om daar nu vast mee te beginnen. Maar wat moet je dit jaar nu kopen?

Geef eens een kinderrugzak van Pick and Pack 

Bij veel kinderen puilen de kasten en kisten werkelijk uit van het speelgoed. Als ouders zit je dan zo vlak voor de feestdagen wel eens met je handen in het haar, want wat moet je in vredesnaam nu weer geven? Wil je niet nog meer speelgoed toevoegen aan die enorme bult? En zoek je een origineel én praktisch cadeautje waar je kind lange tijd plezier van heeft? Dan kies je natuurlijk voor zo'n kekke kinderrugzak van Pick and Pack. Voor elke kind, peuter of kleuter vind je hier de perfecte tas.

Een kinderrugzak met schattige dieren

Als er iets is waar veel ukkepukken (en stiekem alle ouders) helemaal enthousiast van worden, dan zijn het wel schattige dieren. Nou zijn natuurlijk alle kinderrugzakken van Pick and Pack uitermate cute, helemaal wanneer jouw kleintje hem op zijn ruggetje draagt, maar er zijn een paar varianten die een nog hogere schattigheidsfactor hebben. Jouw zoon of dochter is ongetwijfeld door het dolle met een nieuwe rugzak met daarop schattige chimpansees, muisjes, kittens of eekhoorns. Kun je niet kiezen tussen al die schattige tassen? Dan combineer je alle lieve diertjes gewoon en kies je voor de Cute Animals Backpack; die staat helemaal vol met vertederende hertjes, konijntjes en andere schatjes.

Een kinderrugzak met stoere haaien

Mag het van jouw kleine dame of heer allemaal wel wat stoerder? Dan is zo'n hippe haaien rugtas natuurlijk the way to go. Voor welke kleur je ook kiest, ze zien er toch wel angstaanjagend uit, die grote vissen. Of ga voor het echt Jaws gevoel met een rugzakje waarop die scherpe tanden afgebeeld staan? Als je er dan 's ochtends ook nog een mooi toneelstukje mee opvoert waarbij jouw arm heel dramatisch in de geopende haaienbek verdwijnt terwijl je de broodtrommeltjes erin doet zijn die ochtendhumeurtjes zo als sneeuw voor de zon verdwenen! 

Een kinderrugzak met insecten

Voor kleine kinderen is de hele wereld een grote ontdekkingsreis. Ze kunnen zich over de kleinste dingetjes verwonderen. Daar kunnen wij als volwassenen nog wat van leren! Vooral wanneer ze een klein insect hebben aangetroffen kunnen ze hier helemaal hysterisch enthousiast over zijn en urenlang op hun buik op de grond liggen om het miertje, spinnetje of mugje tot in de kleinste details te bestuderen. Heb jij ook zo'n kleine enthousiaste entomoloog thuis die geen genoeg krijgt van alle kriebelbeestjes? Dan vind je bij Pick and Pack de perfecte kinderrugzak. Van libellen tot kevertjes en van vlinders tot lieveheersbeestjes. Ze krioelen allemaal op onze insecten rugzakjes. Daar raakt jouw kleine ontdekkingsreiziger niet gauw op uitgekeken!

Een kinderrugzak met voertuigen

Doet jouw kind niets liever dan vroem-vroem-geluiden maken en met allerlei voertuigen door de woonkamer racen? Zit hij stuiterend achterop de fiets of in de auto, bij elke trekker of auto die voorbij komt? Of kent hij alle automerken uit zijn hoofd en kan hij niet wachten om achter het stuur te kruipen? Dan is zo'n stoere Pick and Pack kinderrugzak met voertuigen absoluut het ultieme cadeau voor de feestdagen. In mooie, zachte kleuren met raceauto's, politieauto's of stoere trekkers; jouw kleine meid of knul zal hem met trots dragen naar de opvang of naar school.

Mix and match

Heb je nog een extra cadeautje nodig? Of wil je het cadeau echt helemaal compleet maken? Dan geef je naast de perfecte kinderrugzak ook nog een bijpassende gymtas of sporttas. Dan wordt het toch gelijk een stuk leuker om de gymkleertjes eruit te halen en aan te trekken. Perfect ook om mee te nemen naar zwemles! Wordt je kleuter al wat groter en gaat hij beginnen met lezen en schrijven? Dan mag een matchende etui, gevuld met de mooiste pennen, potloden en gummetjes natuurlijk niet ontbreken in die toffe kinderrugzak.
En gaat je kind regelmatig ergens anders logeren, bijvoorbeeld bij opa en oma, dan maakt een eigen kindertrolley het natuurlijk nog stoerder! En de tandenborstel, tandpasta en andere toiletspulletjes? Die gaan natuurlijk mee in je eigen bijpassende toilettasje.