Cadeautip voor kinderen die alles al hebben: een nieuwe tas!

Of je dit jaar Kerst of Sinterklaas viert, de decembermaand betekent cadeautjes. Speelgoed, kleding, knuffels, een leesboek of videogames: er is keuze zat. Heb je een kind wat nogal verwend is en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Doe dan eens een nieuwe kinderrugzak cadeau. Een echte verrassing en nog superhandig ook. De modellen van het merk Pick & Pack zijn ontzettend leuk om weg te geven.

 

Een rugzak is hot

Vroeger kocht men een tas uit praktische overwegingen, maar tegenwoordig maak je een fashion statement met de aankoop van een rugzak. Een rugtas is voor kinderen ideaal voor naar school. Hoe kies je nou de juiste voor je kind of voor je neefje/nichtje? Hierbij een aantal tips.

 

Niet te zwaar

Een rugzak mag niet te zwaar zijn. Een goede vuistregel is dat een rugzak niet zwaarder mag zijn dan tien procent van zijn of haar lichaamsgewicht. Let erop dat je dit niet overschrijd, want een te zware tas is erg slecht voor de wervelkolom die bij een kind nog in ontwikkeling is. Wat je verder nog kan doen om rugpijn te voorkomen is slim inpakken. Dat doe je door de zwaardere spullen tegen de achterkant van de tas te plaatsen. Hiermee voorkom je dat de druk op de voorkant van de tas ligt.

 

Licht materiaal

Niet alleen datgene wat je in de tas stopt is van invloed op het gewicht van de tas, maar de tas zelf is natuurlijk ook erg belangrijk. Kies voor een kind altijd een tas van licht materiaal. De tassen van Pick & Pack zijn gewatteerd en de achterzijde is zacht. Dat verhoogd het draagcomfort van de rugzak en voorkomt irritaties op de rug.
De banden zijn verstelbaar waardoor je de rugzak perfect af kan stellen. Er zit bovendien een extra riem op borsthoogte, zo kan je tijdens het wandelen of fietsen de tas nog eens extra stevig vast maken. Met het hengsel aan de bovenkant kan je kind zelf gemakkelijk de tas aan de kapstok hangen.

 

Pick & Pack kinderrugzak

Pick & Pack heeft een kleurrijke collectie kinderrugzakken die stoere exemplaren voor jongens en meisjes bevatten, maar ook hele schattige. Wat dacht je van deze schattige bijentas? Of ga je voor een print met een gevaarlijke haai erop? Alle ontwerpen worden door Pick & Pack met de hand gemaakt en in een later stadium gedigitaliseerd. De ontwerpers hebben oog voor detail en weten wat kinderen blij maakt.

 

 

Duurzaam en kwalitatief

De prachtige rugzakken zijn gemaakt van goede kwaliteit, gaan lang mee en worden duurzaam geproduceerd. De allernieuwste collectie van Pick & Pack is gemaakt van gerecycled polyester en vegan leer. Het gerecyclede polyester bestaat uit 100 % hergebruikte plastic waterflessen. Vergelijk je het met ander materiaal dan heeft dit materiaal een 75% lagere ecologische voetafdruk. De tassen worden geproduceerd in Azië door een betrouwbare partner. De onderkant van de tassen is van vegan leer. Dit is een soort leer waarbij geen dierlijke producten worden gebruikt.

 

Waarom een Pick & Pack?

De rugzakken bevatten een naamlabel, een vak met een rits en een vakje voor een drinkbeker. De tas heeft een groot binnenvak, maar ook een buitenvak. Het logo van Pick & Pack reflecteert. Dat is handig als je op de fiets zit, terwijl het nog donker is. En wat ook fijn is, de tassen kunnen tegen een stootje. Aarzel daarom niet langer en doe je kind een te gekke tas cadeau. Met een vrolijke tas van Pick & Pack zit je helemaal goed en is je kind na de kerstvakantie helemaal weer klaar voor school!